Опис

Драбина Intex Інтекс для басейнів сірого кольору висота 122 см

Сходи Intex 28066 – двосекційна сходи для каркасних і надувних басейнів з висотою борту до 122 см.
Її перевагою є те, що вона двостороння. Тепер немає необхідності перелазити через борт, підніматися тільки по одній стороні сходів і повільно спускатися вниз в воду. Сходи зроблена з металу, а сходинки з пластика, що гарантує Вам, що Ви не поскользнётесь, спускаючись або виходячи з басейну. Сталеві стійки мають м’які наконечники, що захищають внутрішню сторону басейну від механічних пошкоджень.
Сходи Intex 28066 має особливу будову, що додає їй додаткову стійкість, зручну і швидку установку сходів на басейнах, вільне і безпечне переміщення по сходах в басейн і назад назовні.
Характеристики:
Висота борту басейну: 122 см
Макс. навантаження: 135 кг
Кількість ступенів: 8 шт.
Тип сходів: двосекційна
Верхня площадка: немає
Матеріал: сталь, пластик
Вага: 9,9 кг

В інтернет-магазині Агропошта ви можете купити Драбина Драбина Intex Інтекс для басейнів сірого кольору висота 122 см з доставкою Вінницьку область, Волинську область, Дніпропетровської області, Житомирську область, Закарпатську область, Запорізьку область, Івано-Франківську область, Київську область, Кіровоградську область, Луганську область, Львівську область, Миколаївську область , Одеську область, Полтавську область, Рівненську область, Сумську область, Тернопільську область, Харківську область, Херсонську область, Хмельницьку область, Черкаську область, Черниговск ю область, Чернівецьку область.

Драбина Intex Інтекс для басейнів сірого кольору висота 122 см

2 288 грн.

Немає в наявності

Артикул: SKU_e8dee9c6 Категорія: