Гречка “Гренбі” (GRANBY)
Гречка Гренбі (Fagopyrum esculentum) – це ярий трансгенний сорт, який використовується в продуктових цілях. Було розроблено концерном UNION CARBIDE та відомим канадським Холдингом SERTIS.
Врожайність 53-60 ц/1га.
Період посіву: з 1 червня до 5 серпня.
Інсектициди не використовуються, характеризується стійкістю до шкідників.
Гербіциди застосовуються.
Вегетаційний період: 68 – 75 днів (ранній).
Висока стійкість до посухи: +55 °C
Характеризується імунітетом до хвороб, що вражають звичайні сорти гречки, асхітозу, філостиктоз, бактеріоз, сіра та коренева гнилі, бактеріальна плямистість тощо.
Стійкість до шкідливих комах.
Стійкість до засолення ґрунтів. Насіння гречки поступово дозріє на всій рослині і не обсипається, до повного дозрівання. Завдяки цьому гречка не потребує десикації, забирається гречка безпосередньо комбайнами. Рослина гречки самозапильна.
Тому немає потреби у присутності бджіл. Медоносний.
НОРМА ПОСІВУ ГРЕЧИХИ: на 1 га становить – 47-50 кг з розрахунку 40-45 шт. на 1 погонний метр точними сівалками на глибину закладення насіння 6 см – 7 см.
Продаж від 40 кг